Selecteer een pagina

Woningen in het Land van de Hilver

Woningen maken waar mensen zich thuis voelen. Dat vinden we belangrijk.

Format A: ontwikkelde een serie van woonhuizen, geschakeld en vrijstaand met of zonder verdieping voor Van der Weegen Projectontwikkeling. Deze woningen worden ingezet in de Brabantse dorpen Biest Houtakker en Baarschot en zijn vanaf maart 2017 in de verkoop.

De plattegronden van de woningen zijn efficiënt en logisch van opzet, zodat er veel leefruimte is. Leefruimte die naar eigen smaak is in te richten en vorm te geven. De ramen en deuren zijn zo geplaatst, dat er ruim voldoende daglicht binnenkomt én dat de ruimte optimaal in te delen en te gebruiken is.

De buitenzijde van de woning is helder en zorgvuldig vormgegeven. Een ingetogen stijl van bouwen die past in de prachtige omgeving van het Land van de Hilver.Daarbij zorgen de witte accenten in de gevel – in combinatie met het metselwerk – voor een fraai en fris gevelbeeld.

Individuele wensen zoals een garage, een aanbouw of een bredere woning, zijn onderdeel van het ontwerp. Daarom ziet de woning er altijd verzorgd uit, welke uitvoering er ook gekozen wordt.

Meer informatie op woneninhetland.nl en hierwonen.nl