Selecteer een pagina

De Achterom

Met de Achterom krijg je een unieke woning: een comfortabel woonhuis met een eigenwijze indeling, onder architectuur ontworpen, aanpasbaar naar elke locatie en woonwens én met een hedendaagse vormgeving.

De Brabantse indeling

Het bijzondere aan de Achterom is de indeling en de plaats van de entree. Natuurlijk is er de traditionele voordeur, maar de echte ingang ligt waar we hem in Brabant het meest gebruiken: achterom, tussen de keuken en woonkamer. De gebruikelijke indeling gooien we om, zodat er een zitkamer en een woonkeuken ontstaat. De Achterom is hierdoor een woning die sterk verankerd is in de Brabantse traditie.

Het hedendaagse alternatief

Voor veel mensen is het inschakelen van een architect een opgave en brengt onzekerheid met zich mee. Het gaat immers om jouw toekomstig droomhuis en dat moet wel meer dan goed zijn:in vormgeving, in prijs en in uitvoering. En bovendien doe je dat niet iedere dag. Een woning uit een catalogus of kant-en-klaar woning kan dan een oplossing bieden, maar de vormgeving sluit vaak niet aan bij de woonwensen van nu.

Met de Achterom bieden we hiervoor het alternatief. De vele mogelijkheden in de plattegrond en vormgeving maken de Achterom geschikt voor elke smaak. En de goed geisoleerde gevel met verschillende opties voor afwerkingen past altijd. Traditionele bouwkwaliteit in een modern jasje, duurzaam én met Brabantse allure.

Voor elk kavel

Veel vrije kavels in Brabant hebben een sterke gelijkenis. Smal aan de straatzijde en meer diepte naar achteren. Dankzij de slimme plattegrondindeling van de Achterom is het mogelijk om de woning eenvoudig voor deze kavels aan te passen. Een garage links of juist rechts van de woning? De woonkamer aan de tuinzijde of juist naar de straat? Geen probleem. Zelfs de keuze voor een plat dak of een gekanteld zadeldak in plaats van een traditioneel zadeldak is voorzien.

Plattegronden:
Kom maar achterom!
Dat kennen we toch allemaal in Brabant?
Achterom binnengevraagd worden, je welkom voelen.
Dat is precies wat de Achterom doet.