Selecteer een pagina

B&B de Blokkendoos

Stadscamping Tilburg realiseert in een voormalig NS-rijtuig in het Tilburgse Spoorpark twee Bed & Breakfast kamers. In het rijtuig komen twee kamers voor 2 tot 4 personen. Naast de twee kamers komt er een gezamenlijke ontbijtruimte waar de gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijtje, een kop koffie en de ochtendkrant.

365 dagen per jaar open! B&B de Blokkendoos is het hele jaar door geopend. Hiermee is het dan dus ook mogelijk om in de wintermaanden te overnachten in het Spoorpark in een sfeervolle en originele accommodatie, passend bij de omgeving en historie van de Tilburgse Spoorzone.

Inrichting

We delen het rijtuig op in drie delen. Aan beide kanten komt een ingang, per trap bereikbaar vanaf het spoor. Bij binnenkomst aan de Oostkant (de kant van de hoofdingang van het Spoorpark) kom je eerst binnen in een klein halletje (het balkon), vervolgens ga je via de ontbijtruimte naar de eerste kamer. Aan de campingkant van het rijtuig kom je direct binnen in de tweede kamer. De kamers zijn gescheiden door een goed geïsoleerde wand en zijn niet met elkaar verbonden. Beide kamers zijn voorzien van een badkamer met douche, wastafel en toilet.

De kamers

In beide kamers hebben gasten de beschikking over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De kamers worden voorzien van airconditioning voor verwarming in de wintermaanden en verkoeling in de zomer. In de kamers komen een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar couchettes, bekend uit de slaaptreinen. Deze kan dan ook gebruikt worden voor extra zitplaatsen.

B&B De Blokkendoos

Een Bed & Breakfast op wielen